Martinistad

Wintercheck

Winter. check.

DOE DE MINI WINTERCHECK.

Ontdek meer
MINI Countryman

DE NIEUWE MINI COUNTRYMAN.

NU BIJ ONS IN DE SHOWROOM.

Ontdek meer
Maxi in MINI.

MAXI IN MINI.

MARTINISTAD MINI SPONSOR VAN BASKETBALLCLUB DONAR.

Lees meer
Proefrit maken Martinistad

ERVAAR DE MINI ZELF.

WELKE MINI MOGEN WE VOOR JE KLAAR ZETTEN?

Maak een proefrit
MINI JCW

MINI JOHN COOPER WORKS.

DE OVERTREFFENDE TRAP VAN MINI.

Ontdek meer
MINI-Gezin

Welke MINI past bij jouw gezin?

Een echte gezinsauto.

ONTDEK MEER
Welkom bij Martinistad
Laatst bekeken
Bewaard
Martinistad
Kieler Bocht 13
9723 JA Groningen
Vind ons hier:
Beschikbaar
Niet beschikbaar
Nieuwe MINI's
Beschikbaar
Niet beschikbaar
MINI NEXT
Beschikbaar
Niet beschikbaar
Service
Ma 09:00 - 18:00
Di 09:00 - 18:00
Woe 09:00 - 18:00
Do 09:00 - 21:00
Vrij 09:00 - 18:00
Zat 10:00 - 17:00
Zon Gesloten
Feestdagen Gesloten
Ma - Vrij 08:00 - 17:00
Zat Gesloten
Zon Gesloten
Feestdagen Gesloten
Ma - Vrij 08:00 - 17:00
Zat Gesloten
Zon Gesloten
Feestdagen Gesloten
Ma - Vrij 08:00 - 17:00
Zat Gesloten
Zon Gesloten
Feestdagen Gesloten

Inspectie en Onderhoud

Wintercheck.

Winter. check.

Wat de winter ook wordt, zorg dat je er klaar voor bent.

REMMENSERVICE.

REMSERVICE.

Perfecte remvertraging onder alle omstandigheden: speciale aanbieding voor vervangen remblokken, incl. arbeidsloon en alle benodigde onderdelen.

GRONDIG IN PERFECTIE.

Onze technici van MINI Service zien niet zo snel iets over het hoofd. Met behulp van de meest moderne aparatuur sporen ze elke nog zo kleine afwijking op en weten dan meteen wat te doen. Jij profiteert daarvan. Want hoe beter de check, des te veiliger jouw rijplezier.

SOFTWARE UPDATES EN EXTRA ACCESSOIRES.

Om ervoor te zorgen dat de boordelektronica altijd optimaal werkt, hebben we altijd de meest actuele softwareversies en updates. Wij helpen je ook bij het updaten van je lifestyle en wel met exclusieve originele MINI accessoires die je later kunt toevoegen.

WEER SCHITTEREND IN VORM.

Robuust onderstel, gespierde contouren – zelfs daarmee is je MINI niet onkwetsbaar. Een ogenschijnlijk simpele blikschade heeft al snel invloed op de lak en carrosserie. Gelukkig kunnen de MINI technici de schade bijna net zo snel herstellen als hij is ontstaan.

VAKWERK.

De servicewerkzaamheden aan alle elektrische en mechanische componenten kun je met een gerust hart overlaten aan de MINI technici. Zij gebruiken moderne diagnose- en programmeringssystemen en originele MINI onderdelen en zorgen daarmee voor een perfect samenspel van alle componenten.

BEZOEKJE BIJ DE MINICURE.

Geen grote operaties, maar kleine, voordelige cosmetische ingrepen aan je MINI kun je snel en gemakkelijk door het MINI serviceteam laten uitvoeren. Deuken, krassen, vlekken of scheuren verdwijnen en je MINI ziet er weer uit als nieuw.

ALLROUND SPECIALISTEN.

Wat wil je graag hebben uit de MINI delicatessenwinkel? Nieuwe banden? Runflats waarop je gewoon kunt doorrijden als ze lek zijn? Een lichtmetalen topdesign waarmee je MINI nog sneller oogt? Onze technici van MINI zorgen ervoor dat je MINI in no time weer nieuw door het leven gaat.

SERVICEPROGRAMMA OUDERE MINI’S.

De MINI wellness behandeling biedt tegen uiterst voordelige voorwaarden alle belangrijke services voor MINI modellen die tussen 2001 en eind 2006 zijn gebouwd (R50, R52 en R53). Natuurlijk met inbegrip van originele MINI onderdelen.

KEEP IT MINI.

Vertrouw op originele onderdelen als je bij je MINI iets moet vervangen. Want dan krijg je precies dezelfde kwaliteit als bij een nieuwe MINI, inclusief garantie. En je MINI blijft voor 100% een echte MINI, rijdt als een echte MINI – en kan worden verkocht als een echte MINI